Hjem

Om oss

Vi er et lite firma som i tidligere i hovedsaken leverte postkort og kort til blomsterbransjen, men idag er det souvenirer som er blitt hovedproduktet. Firmaet ble startet i 1991. Vi spesialiserer oss nå mere i retning turistbransjen og legger ned satsingen innen gaver. Vår spesialitet er foto trykt på porselen hvor stedsrelaterte motiver er hovedgruppen. Da vi fotograferer selv kan vi stort sett tilby stedsrelaterte motiver i mindre opplag og til bedre priser enn de fleste.

Vi har et ganske tett samarbeide med en norsk produset og importør. I tillegg har vi et samarbeid med 2 kinesiske agenter som er dyktig på å finn gode produsenter til en akseptabel pris. Vi kan gjennom dem også være behjelpelig med å skaffe andre varer enn de vi lagerfører hvis dere kan ha behov for den type tjenester.

Vi reprentere også Something Different her i Norge og kan også levere Mountain t-skjorter, Angel Star englefigurer og Tree Free anledningskort. Inntil videre må dere kontakte oss for å få tilsendt katalog.

 

Da vi mangler agenter i endel distrikter ønsker vi å komme i kontakt med frittstående agenter som har noe ledig kapasitet.